Házi versenyek

 
  • „Őszutó” szavalóverseny – Az eredményhirdetés alkalmával évfolyamonként az első három helyezett részesült oklevélben és ajándékban, illetve a különdíjasok.

 
  • „Észforgató” matematika verseny, mely a Zrínyi megyei matematika verseny előválogatója.

 
  • Új versenyt indítottunk útjára a „REFI MATEMATIKA versenyt, a környék iskoláit hívtuk meg, és jelen volt még 5 iskola.

 
  • Szerveztünk Anyanyelvi – helyesírási versenyt, idegen nyelvi versenyt, kvíz-játékot is az elmúlt tanévben.

 

Több napon át tartó, értékrendünkhöz igazodó rendezvényünk a Kálvin Téri Napok: Rajzpályázat, Bibliai történetmondás, Zsoltár- és népdaléneklés területeken mérhetik össze tudásukat tanulóink. Az iskola tanulóinak kétharmadát megmozgató színvonalas verseny. Az idén tovább bővítettük a versenyt „Prezentációs” előadást is tarthattak diákjaink.

   

A Diákpresbitérium szervezésében zajlik a „KI MIBEN TUDÓS?” – vetélkedő, mely során prezentációkat készítenek a gyermekek érdeklődésüknek megfelelően, és zsűri minősíti arany – ezüst – bronz fokozattal az előadást.

 

Iskolán kívüli versenyek

 

Nagy számban vesznek részt tanulóink a MOZAIK Kiadó által meghirdetett, országos internetes szaktárgyi versenyen. Magyar nyelv, matematika, környezetismeret, és általános műveltség területen versenyeztek. Többen előkelő helyezést érnek el, így az országos döntőre is eljutnak.

 

Bekapcsolódtunk a Zrínyi matematika versenybe, valamint a Bolyai Anyanyelvi, Természettudományi és Matematika Csapatversenyen is részt vettünk. Említést érdemel, hogy iskolánk csapatai 10 – 15. helyen végeztek. A Zrínyi versenyen az idén már a 2. évfolyamosok is megmérethették magukat és derekasan helyt is álltak a megmérettetésen.

Legjobbjaink részt vettek a váci Boronkay György Szakközépiskola és a Galgagyörki Gárdonyi Géza Általános Iskola által szervezett BOGAR körzeti matematikaversenyen. Tanulóink 1. 2. 4. és 6. helyezést értek el.

 

Részt vettünk az Észak-Pest megyei Tehetségfejlesztő Központ által szervezett versenyen, Egy tanulónk 1. helyezésével továbbjutott az országos versenyre.

 

Kecskeméten az Országos Bibliaismereti versenyen évről évre szép eredményeket érünk el. II. korcsoportban 3. helyen végzett iskolánk, III. korcsoportban pedig 5. helyen

 

Iskolánk újabb kihívásnak tett eleget a Nyíregyházán megrendezett Kárpát-medencei „CSODÁT VIRÁGZIK A JELEN” Versenyen, népdaléneklésben két negyedikes tanulónk különdíjban részesült.

 

Történelem – levelező verseny esetében is 90% fölötti eredményeket értek el tanulóink. Az 5. évfolyamon egyik csapatunk országos 3. helyezést ért el. Országos Honismereti versenyen értünk el 1. helyezést!

 

Angol ország ismereti csapatversenyen egy 6. évfolyamos csapatunk 1. helyezést ért el.

 

„Mi fán terem?” – országos nyelvtan csapatversenyen 8. helyezést tudhat a harmadikos csapatunk a magáénak.

Veresegyház Városi Szavalóverseny – Tanulóink szépen megállták a helyüket. Alsó tagozaton 3. és 4. hely, két különdíj Felső tagozaton 2. és 3. hely, közönségdíj

Reformáció 500 éves jubileuma alkalmából meghirdetett rajzpályázaton való részvétel. „Hitvallás és szabadság” címmel: 8 tanulónk alkotása szerepel a vándorkiállítás anyagában!

LOGO Országos Számítástechnikai Versenyen is indulhattak tanulóink. A döntőbe jutás után országos 35. és 64. helyen végeztek.