2018. február 16-18.-i hétvégén tartották az

Asztalitenisz Diákolimpiai Országos Döntőt

Karcagon.

A körzeti, majd a megyei versenyek után a legjobb 20 egyéni és csapat juthatott a végső fináléba, ahol igazolt és nem igazoltaknak is volt már külön kategória. Városunk idén is 3 döntőst adott a versenysorozat utolsó állomásához, Pest megyét képviselve.

Szaszák Csongor a Kálvin Téri Református Általános Iskola 4. osztályos tanulója a fiú egyéni I-II. összevont korcsoportban (2007-2010) követve „elődei” példáját nagyszerű játékkal, de nagy mérkőzésekkel is a háta mögött 1. helyen végzett és Diákolimpiai Bajnok lett!

 

A Kálvin Téri Református Általános Iskola I-II. korcsoportú fiú csapata (2007-2010) – Szaszák Csongor, Ozsváth-Sarok Ákos, Szirtesi Soma – egészen parádés játékkal 6. helyen végzett, úgy hogy csak a későbbi győztestől és a második helyezettől szenvedtek vereséget. A legjobb négy közé jutásért kiélezett mérkőzésen, erőn felüli játék mellett a páros mérkőzés döntött, ott is csak 2:3 volt az ellenfél javára. Eredményük értékét jóval növeli, hogy ellenfeleik soraiban komoly játékerejű igazolt sportoló gyerek is voltak, mivel idén a kiírást ezt lehetővé tette.

Letanóczki István

Gratulálunk!

Ezek is érdekelhetnek

ado_1
Kálvin Téri Diáksport Egyesület (KDSE) – Adó 1%
ajandek_konyvek
Rajzpályázat – Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár
Tiszteletes_ur
Tiszteletes úr beszámolója a 2017. esztendőről